Om oss

Vårt bolag

Grounder är ett Göteborgsbaserat konsultbolag som arbetar i huvudsak med Quality Assurance och Verksamhets-analys inom IT. Vi har funnits sedan 2012 och vi som jobbar här har lång erfarenhet av kvalitetssäkring. Vi jobbar hårt på att våra kunder ska få dom produkter som förväntas oavsett vilket arbetssätt eller teknik som används. Vi tycker det är oerhört viktigt att man skapar en djupare förståelse för produkten och människorna som använder den. Då kan man alltid vässa kvalitén lite till.

Våra kunder

Vid varje åtagande hos våra kunder har vi höga förväntningar och sätter också stora krav på oss själva att hjälpa till och skapa mervärde och kvalitetssäkring på plats. Vi hjälper bland annat till med testledning, testautomatisering, produktutveckling, processförbättring och analys.


Våra konsulter - med skarpa ögon för kvalitét

Vi är mycket mån om våra konsulter och ser till att dom hela tiden utvecklas och känner personligt engagemang. I gengäld vill vi att dom presterar och gör det dom är allra bäst på - att ständigt höja kvaliteten i produkterna hos våra kunder.

Placeholder image

För oss är arbetet mycket mer än att bara hitta så många buggar som möjligt i en programvara. Kvalitet finns inte per automatik i en produkt, den måste arbetas fram. För detta anser vi att det krävs en kombination av genuint kvalitetstänk, kunskap och en vilja att alltid försöka få en produkt bättre. På Grounder arbetar man strukturerat och fokuserat på hög kvalitet men har också nyfikenheten och teknikintresset.

Kvalitétsfokuserade

Man kan alltid bli bättre på det man gör - eftersom vi jobbar med kvalitét siktar vi på den där guldstjärnan i kanten.

Teknikdrivna

Teknik är kul och en stor anledning till att vi håller på med det vi gör. Vi trendspanar på det senaste inom teknik och försöker att ligga i framkant

Kundnära

En djupare kunskap om våra kunder och deras produkter skapar ett starkt band som har många bra synergieffekter.


Flexibla

Förmågan att snabbt kunna sätta sig in i en branch gör att vi alltid försöker vara anpassningsbara i så stor utsträckning som möjligt.

Uppdaterade

Självklart tittar vi på nya spännande arbetsmetoder och metodiker för att göra jobbet roligare och effektivare.

Utvecklingbenägna

Genom att hålla koll på kurser och certifieringar så gör vi vad som krävs för att ge våra anställda det som behövs för att vara intressanta på arbetsmarknaden.